15 locuri ce redefinesc distracţia: E3 by entourage (Bucureşti)

Share on Facebook174Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn2

Suntem bărbaţi, iar orice bărbat desăvârşit trebuie să ştie să se distreze. Este foarte important să o facă într-un mod elegant, pretabil caracterului său de gentleman. Acest lucru implică mai mulţi factori: crearea unui anturaj cât se poate de apropiat nivelului său social, o stăpânire de fier asupra corpului său şi a tentaţiilor sale şi, deosebit de important, alegerea unui local care să livreze calitate.

Am venit cu ideea de a scrie o serie de articole-review care să vină ca ajutor în momentele în care starea voastră de spirit vrea să-şi dezlănţuie buna-dispoziţie, însă alegerea locului se dovedeşte mai dificilă decât v-aţi fi imaginat. Desigur, vă vom recomanda doar localuri unde am mers şi am testat pe propria piele serviciile şi experienţa în sine. Vom vorbi strict despre localuri unde ne-am simţit deosebit de bine, unde am dansat, am cântat şi, foarte important, unde am cunoscut oameni cu minţi deschise şi zâmbete sincere.

 

Primul local din seria de 15 (şi foarte drag nouă) este E3 by entourage.

e3 by entourage review the essence of style stil masculin locuri distractie bucuresti

 Aflat în zona hot, cu localuri de calitate, a Bucureştiului, mai exact în Calea Floreasca nr. 111-113E3 by entourage este unul dintre primele concepte resto-bar ale capitalei, deschis în anul 2013, care oferă o experienţă high end prin îmbinarea bucătăriei ultramoderne cu selecţia celor mai fine băuturi.

e3 by entourage for the love of cocktail stil masculin the essence of style review

 

Taste•Talk•Drinks

Sloganul E3 conturează perfect mesajul puternic pe care vrea să îl transmită. Suntem din ce în ce mai acaparaţi de febra internetului, fenomen care ne face să uităm că relaţiile interumane nu se rezumă doar la Facebook Messenger si Whatsapp. Prin îmbinarea unei game largi de băuturi bine alese şi preparate culinare cu influenţe italieneşti, E3 by entourage îndeamnă la socializarea directă şi la construirea unor relaţii iniţiate de contactul vizual, nu de like-ul pe Facebook.  

Warm and cozy în timpul zilei, wild and crazy în timpul nopţii

Ceea ce ne place foarte tare este că, la E3, weekendul incepe de joi, clasica cină transformându-se în petreceri-concept precum FOR THE LOVE of COCKTAILS sau SATURDAY NIGHT LIVE, cu oferte speciale la băuturi şi gustări din partea casei. 

e3 entourage the essence of sytle articol review distractie bucuresti nightlife party bucharest

Cu o capacitate de 66 de locuri sitting la restaurant, 24 de mese înalte şi 20 de scaune în jurul barului, E3 oferă suficient spaţiu pentru a servi masa într-un mediu deschis, cu un decor simplist şi în acelaşi timp foarte cool, pe gustul oamenilor cei mai diverşi. Începând de joi, după ora 21, dragostea pentru cocktailuri ridcă toată lumea de la mese şi umple spaţiul din jurul barului, iar sound-urile fresh & funky ale lui Victor Stancov şi J The Funky Bear completează cadrul ideal pentru dans şi socializare. 

Probabil cel mai important aspect care face ca petrecerile E3 să fie un real succes este felul în care este creată atmosfera, combinând serviciile profesioniste cu cea mai bună muzică şi cea mai bună calitate a produselor. Dacă vii cu maşina(deşi nu îţi recomandăm să faci asta, mai ales între joi şi sâmbătă), o poţi parca pe unul dintre cele 12 locuri aferente localului. Sunt suficiente locuri de parcare şi în împrejurimi, aşa că nu va fi un motiv de îngrijorare. 

OUR RATING

FOOD: ★★★★★

DRINKS: ★★★★★

MUSIC: ★★★★★

WOMEN ALERT:  ★★★★★

 

CONTACT 

Address: Calea Floreasca, Nr 111-113

Website: http://www.byentourage.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/e3byentourage

Reservations: 0734 966 889

Vladimir Stefan Popa The Essence of Style stil masculin consilier imagine personal style consultant advisor

 

 

Use your Facebook account to comment:

One Response to 15 locuri ce redefinesc distracţia: E3 by entourage (Bucureşti)

  1. Pingback: 15 locuri ce redefinesc distracția: NOMAD Skybar (București) - The Essence of Style

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.