15 locuri ce redefinesc distracţia: Gaia Boutique Club (Bucureşti)

Share on Facebook77Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn2


Continuăm seria de articole-review privind cele mai cool și mai fun locuri de ieșit din București. Următorul pe lista, un club. Unul cu adevărat special.

Aflat pe o proprietate privată de lângă malul lacului Floreasca, mai exact pe strada Ţărmului nr. 19, Gaia Boutique Club îşi păstrează, de mai bine de 8 ani, renumele de cel mai extravagant şi aparte club din capitală. 

Reputația sa are ca principală sursă faptul că fiecare petrecere este una tematică. Încă de la deschidere și până în prezent, la Gaia nu există seară fără dress code. Această tradiţie a condus la nişarea clienţilor şi la crearea unei, să-i spun aşa, mici familii unde personal mă simt ca acasă.

gaia boutique club the essence of style articol review unde sa iesi in bucuresti fashion cool

Cu un bar spațios pe centru și zone de mese (inclusiv o zonă VIP) de jur împrejurul acestuia, Gaia oferă o atmosferă diferită cu fiecare petrecere, clubul reinterpretându-se odată cu tematica serii respective. Astfel, nopțile de joi și sâmbătă sunt nopți de Gaia, în care sound-ul consacrat al lui Search DiP face ca atât oamenii, cât și cel mai mic detaliu de design al clubului, să vibreze. Iar dacă tot am menţionat de design, Gaia surprinde prin fiecare element al decorului. Atenţia acordată detaliilor este captivantă, peretele construit din aproximativ 8000 de becuri fiind doar unul dintre punctele de atracţie ale locaţiei.

gaia boutique club the essence of style articol review unde sa iesi in bucuresti locuri cool distractie

“The place where fashion lives!”

Un loc creat cu și din pasiune este un loc care găzduiește pasiunea. Este una dintre puținele locații din București unde libera exprimare nu este pusă la colț și bătută cu pietre, unde simți de cum ai pășit înăuntru că nu vei fi judecat pentru ce ai ales să îmbraci, să spui sau să transmiți. Este locul care adună cele mai diferite stiluri și tipologii, cele mai diferite caractere sau principii. Însă, oricât de diferite ar fi, există un punct comun care face ca legătura dintre acestea să fie una puternică: dorința sinceră de distracție!

gaia awards gaia boutique club the essence of style articol review unde sa iesi in bucuresti locuri cool fashion

Gaia este, de altfel, singurul club care-și sărbătorește și apreciază constant prietenii(pentru că noțiunea de client este prea puțin încăpătoare), organizând anual Gaia Awards, eveniment în cadrul căruia sunt nominalizați cei mai cool oameni pentru titluri precum Best Couple, Most Beautiful Smile, Most Fashionable, ș.a.m.d. Premiile se oferă în cadrul petrecerii cu același nume și sunt dintre cele mai alese: vacanțe, haine și accesorii de designer, vouchere de cumpărături, etc. 

De altfel, cei mai cool și mai apropiați clienți ai familiei Gaia primesc constant articole vestimentare semnate Mădălina Dorobanțu, manager al locației și designer la Pas du Tout, articole create special pentru tematica petrecerii respective. So… the cooler your cool factor is, the cooler will get.

Spațiul generos din fața clubului este dedicat parcării, prin urmare nu veți avea niciun fel de disconfort în acest sens. Vă recomand totuși să lăsați mașina acasă, because drinking and driving nu va fi niciodată o combinație inspirată, iar atmosfera și oamenii dinăuntru vă vor atrage în capcana vicioasă a euforiei(sau a total dementia, fiindcă tot vorbim despre Gaia).

OUR RATING

DRINKS: ★★★★

MUSIC: ★★★★★

WOMEN ALERT:  ★★★★★

 

CONTACT

Address: Strada Țărmului, nr. 19

Facebook: https://www.facebook.com/GAIA.boutiqueclub

Website: http://www.gaiaboutiqueclub.ro/

Reservations: 0723 610 933

vladimir stefan popa the essence of style personal style consultant consultant vestimentar

Use your Facebook account to comment:

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.