Barba şi Scopul Ei Nobil: NovemBEARD III

Share on Facebook51Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Joi, 26 noiembrie 2015, începând cu orele 20:30, vă invit la un eveniment inedit, mai exact la a III-a ediţie NovemBEARD ce va avea loc la LOFT, Metropolis Center, West Wing, Building A, parter.

the essence of style novembeard iii barbosi caritate loft eveniment stil masculin jagermeister barba cea mai frumoasa

NovemBEARD se sărbătoreşte în fiecare an în luna noiembrie în întreaga lume de către bărbaţii bărboşi şi bărbaţii care pentru o lună decid să-şi lase barba să crească în scop caritabil. Trend-ul a început în 2009, iar în 2013 a ajuns şi la noi prin acest eveniment.

DSC_2434

Deşi are un scop caritabil, acestă activitate se desfăşoară într-un cadru informal, distractiv şi plin de stil ce va avea în prim plan Bărbaţii Cu Barbă din România, de orice vârstă şi statut social. La prima ediţie acest eveniment a strâns peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce suferă de autism, iar a II-a ediţie a strâns peste 9000 lei donaţi către Parohia “Pogorârea Sfântului Duh – Sfântul Nicolae – Militari” care a avut în desfăşurare un proiect de asistenţă socială prin care Biserica doreşte să vină în ajutorul comunităţii la modul cel mai concret.

the essence of style novembeard iii barbosi caritate loft eveniment stil masculin jagermeister barba cea mai frumoasa

De asemenea, prezenţi la eveniment vor fi bărbaţi cu barbă din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzică, dar şi cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale bărbii.

Pentru a intra în concurs postează o fotografie personală cu barba ta, nume, adresa de email, pe pagina evenimentului de Facebook.

Astfel poţi câştiga un premiu oferit de către binecunoscutele brand-uri: Jägermeister / evomag / Foarfeca şi Briciul / Bărboşii / Beautik Haute Parfumerie / Falx Studio / The Groom Lab / Top Man / Vichy / Dromian Leather / Men’S Cave – Haina bărbatului / Wood Be Nice / Sogni Accessories / the urban ties / Kérastase / M.BRACE

DSC_3202

În cadrul evenimentului se vor decerna trei premii bărboase în funcţie de criterii bine stabilite de către juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasă

2) Bărbosul De Succes

3) BARBA ANULUI 2015

Membrii juriului sunt :

Cosmina Păsărin

Viviana PoukaraLOFT

Foarfeca şi Briciul

the essence of style novembeard iii barbosi caritate loft eveniment stil masculin jagermeister barba cea mai frumoasa the storyalist silviu pasca loft jagermeister

Nu în ultimul rând, 5 bărbaţi de renume cu barba vor scoate la licitaţie un obiect cu caracter personal şi valoros pentru ei, pe care publicul îl poate achiziţiona. Toţi banii strânşi din urma acestei licitaţii vor fi donaţi, suma rezultată urmând a se îndrepta către:

Maria Bucuroiu (fiica directorului revistei “Lumea credinței” – Răzvan Bucuroiu) care până la vârsta de trei ani a avut o viaţă normală, a intrat pe 9 iulie a acestui an, fără de veste, în comă. Medicii din România nu au reușit până acum să îi pună un diagnostic. După săptămâni de eforturi, au readus-o printre ai ei însă boala aceea neidentificată a lăsat urme adânci. Părinţii ar vrea să o trateze, dar în România nu i se poate pune un diagnostic! Trebuie dusă la consult în străinătate, unde costurile sunt astronomice pentru un om obişnuit, ținând cont că statul român prin Casa de Asigurări de sănătate (CAS), nu decontează cheltuieli care țin de stabilirea unui diagnostic, ci doar tratamente sau operații.  http://www.rostonline.ro/2015/10/fiti-partasi-la-o-minune/

 

Cei 5 bărboşi care vor licita sunt :

1) Chef Foa – Exective Chef Flavours Food Design, membru al juriului MasterChef

2) Florin Dobre – Fashion Designer

3) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie

4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Mătăsari

5) Cosmin Tudoran

the essence of style novembeard iii barbosi caritate loft eveniment stil masculin jagermeister barba cea mai frumoasa

În ceea ce priveşte latura artistică şi muzicală, ARE YOU ANYWHERE va încânta crowd-ul cu acordurile sale, iar Macanache va încinge atmosfera.

Seara va fi încheiată de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar şi electro.

the essence of style novembeard iii barbosi caritate loft eveniment stil masculin jagermeister barba cea mai frumoasa

Artele vizuale, după cum v-am obişnuit, sunt un must pentru evenimentele realizate de către S.T.U.P. Squad B., astfel nici de această dată nu ne vom abate de la pattern, provocându-vă la o expoziţie de calibru semnată Dacian S. Foldi – The Storyalist.

 

Evenimentul va fi prezentat de către Cosmina Păsărin.

Dress code: LA DOLCE VITA

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de către Alex Vlad, iar fotografiile de către Dacian S. Foldi – The Storyalist la Trattoria Il Villagio din str. Alexandru D. Xenopol, nr 8-10.

 

Un eveniment susţinut de Jägermeister.

 

Pentru informaţii suplimetare puteţi contacta:

evenimente.stup@gmail.com

(+4) 0735 896 633 – Sava Ionuţ Daniel

Use your Facebook account to comment:

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.