Despre noi

Se spune că pasiunea dă naştere celor mai frumoase lucruri. Dacă ni s-ar cere să descriem The Essence of Style folosindu-ne de un singur cuvânt, acel cuvânt ar fi, fără îndoială, pasiune. Poate părea destul de simplu. “Da, nişte tipi cărora le plac hainele şi care s-au gândi să deschidă un blog pe tema asta”. Însă nu este suficient. Într-adevăr, suntem pasionaţi de haine, accesorii, asortări, detalii, stil de viață(lucruri despre care vom vorbi intens în cadrul articolelor noastre), însă cea mai mare pasiune a noastră sunt oamenii.

Datorită acestui lucru, The Essence of Style este un proiect care va pune un accent deosebit pe implicarea voastră, a cititorilor, şi a tuturor personajelor din lumea reală sau virtuală care, prin poveştile voastre, veți aduce plusul de valoare de care cu toţii avem nevoie.

Vrem să fiţi parte activă a acestui proiect, motiv pentru care vă invităm să participaţi la subiectele discutate, să vă exprimaţi nevoia de a afla diferite informaţii ce ţin de stil, garderobă sau de modul general de viaţă. Împreună vom evolua într-un ritm sănătos şi vom promova adevăratele valori, atât de neapreciate în micul nostru univers numit România.

ECHIPA

 

IMG_90382

Vladimir Ştefan Popa, Author & Creative Director

Întodeauna mi-a plăcut să mă detaşez. Provin dintr-un orăşel care mi-a oferit prea puţine şanse să-mi exploatez pornirile şi să-mi satur setea de nou. Până când m-am mutat în Bucureşti. Aici m-am regăsit şi tot de aici îmi trag suflul inspiraţiei. Aici mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie, care, încetul cu încetul, m-a învăţat să apreciez frumosul şi mi-a dezvăluit o pasiune conexă: atenţia către detalii. Rezultatul ei se concretizează în dorinţa constantă de evoluţie în stil şi calitate a vieţii. Am terminat, precum mulţi alţii, ASE-ul, facultate care a fost doar o simplă pârghie de lansare în ceea ce fac acum. Spun asta pentru că domeniul studiat nu are nici cea mai vagă legătură cu domeniul în care activez. Sunt consultant personal de imagine şi, în timpul liber, trainer în vânzări. Pasiunea mea pentru a fi gentleman a apărut citind şi analizând oamenii, dar, mai ales, colectând informații din cele mai diverse puncte. După aproximativ 5 ani investiţi în pasiunea pentru stilul masculin şi mai bine de 3 ani de experienţă propriu-zisă în ramura vestimentaţiei pe comandă şi a consultanţei de imagine, am simţit că a venit momentul să mă exprim şi să împărtăşesc informaţiile colectate, unui număr cât mai mare de pasionaţi ca şi mine. Îmi place să cred că avem suficient potenţial să creştem, să ne cizelăm gusturile şi să evoluăm spiritual într-o asemenea măsură încât să ne lăsăm o amprentă pozitivă asupra generaţiilor viitoare. Investesc pasiune în tot ceea ce fac, motiv pentru care sunt foarte încrezător că proiectul The Essence of Style va fi reflexia propriei persoane şi concretizarea celui mai mare vis personal: crearea plusului de valoare.

                                                            

IMG_9052

                                                       Alexandru Croitoriu, Business Development                                                          

Deși nu am fost întotdeauna o persoană atrasă de ramurile “artistice” ale vieții, preferând mai degrabă științele exacte, dovadă fiind și Facultatea de Construcții absolvită în capitală, influența pe care a avut-o Bucureștiul asupra dezvoltării personale și dorința de a învăța lucruri noi m-a facut să descopăr că partea creativă din mine există, doar că nu a fost suficient exploatată și nu a avut ce sau cine să o scoată la iveală.

Pasiunea pentru stil și pentru modul de viață specifice unui gentleman s-a dezvoltat din dorința constantă de autodezvoltare si de evoluție, fiind conștient că potențialul pe care îl am se poate fructifica cu ambiție, muncă și perseverență. Astfel, crearea unui blog de stil a venit ca un lucru normal, născut din plăcere și pasiune. Stilul de viață, oamenii și oportunitățile pe care ți le oferă Bucureștiul m-au inspirat și m-au ajutat să evoluez într-o direcție care să mă facă să îmi doresc să împărtășesc cunoștințele acumulate și să vin cu o doză de inspirație pentru cei care-mi împărtășesc ideile.  Sper ca The Essence of Style să fie nu doar un simplu blog de stil, ci să ajungem o comunitate care să dea un suflu nou celor ce vor să se reinventeze sau să evolueze.