Am primit prima batistă personalizată din colecţie

Share on Facebook14Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn3

Hopes and Homes for Children România a organizat ieri, 18 martie 2015, la Ateneul Român, a treia ediţie a HOPE Concert, un eveniment cultural cu o implicare socială de amploare, menit să ajute copiii defavorizaţi.

Mesajul HOPE concert este unul cu totul special şi puternic: “Arta, în toate formele ei, vine în sprijinul nemijlocit al copiilor dezavantajaţi. Cu alte cuvinte: Artă pentru speranţă şi o casă şi o familie pentru fiecare copil.”

Am asistat la un concert susţinut cu dragoste şi sinceritate de către ansamblul Violoncellissimo condus de Marin Cazacu, duo-ul de jazz Mircea Tiberian şi Nadia Trohin, pianistul Andrei Licareţ, percuţionistul Zoli Toth, soprana Irina Iordăchescu şi actriţa Ana Pepine. 

A fost unul dintre cele mai impresionante mozaicuri de genuri muzicale la care am participat până în prezent, cu invitaţi onorabili şi deosebit de senini. Concertul a fost urmat de un cocktail în foyer-ul Ateneului, în cadrul căruia invitaţii au susţinut proiectul prin donaţiile lor. 

Atracţia serii a fost maşina de brodat de la stand-ul unuia dintre prietenii şi sponsorii HHC România, Mariş Made-to-Measure. Ca şi apreciere a donaţiei făcute, am primit o batistă de buzunar personalizată cu iniţialele mele. Mai jos regăsiţi videoclipul cu procesul de brodare. Pe mine unul m-a fascinat.

Rezultatul:

batista buzunar personalizata intiale broderie stil

Mulţumesc Mariş Made-to-Measure pentru invitaţie şi mulţumesc HOPE Concert pentru o seară cu totul specială!

Implică-te şi tu! Mai multe detalii poţi găsi aici: http://www.hhc.ro/

Vladimir Stefan Popa The Essence of Style stil masculin consilier imagine personal style consultant advisor

Use your Facebook account to comment:

2 Responses to Am primit prima batistă personalizată din colecţie

  1. Multumim ca ai fost alaturi de noi aseara!

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.