FASHION SPREE ON BARATIEI THIRTY-THREE sau Cum ne Distrăm Luni Seara, 4 aprilie

Share on Facebook43Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Luni, 4 aprilie 2016, începând cu orele 19:00, sunteți invitați la FASHION SPREE ON BARATIEI THIRTY-THREE, o celebrare a texturilor și a formelor discrete, să descoperiți noile colecții primăvară/vară 2016 ale brand-urilor Men’S Cave – Clothing Concept Store și hotstepper.ro, dar și pentru a cunoaște povestea barber shop-ului Urban Hairdressers.

Urban Stepper

Ne găsiți ușor, în centrul Bucureștiului, lângă magazinul Cocor, pe str. Bărătiei, la nr. 33, într-o clădire cu o arhitectură demnă de invidiat, construită în sec. al XIX –lea și înscrisă pe lista monumentelor istorice în 2010.

06Baratia00

Strada Bărăției nr. 33 găzduiește cele trei branduri autohtone: hotstepper.ro (pantofi feminini), Men’S Cave – Clothing Concept Store (concept store pentru bărbați) și Urban Hairdressers (barber shop). Spațiile create în ultimii doi ani au fost amenajate în spiritul noii generații, dar păstrând elementele clasice ale clădirii, îmbinând elemente moderne cu un aer industrial.

Accentul este întotdeuna pus pe produse și pe atmosferă, fiecare dintre aceste spații spunând întotdeauna o poveste. ,,Dorim ca acesta zonă din centrul Bucureștiului să fie regăsită și reinventată, să redevină unul dintre punctele centrale ale orașului, un must-go place, fie că îl descoperi trecând pe stradă sau auzind de la cineva. Important este să ajungi aici și să te lași purtat de atmosfera acestui loc deosebit.”, declară inițiatorii acestui proiect.

Cei care aleg să își petreacă seara de 4 Aprilie 2016 alături de noi, vor avea parte de un mix de ingrediente: clothes, drinks, accessories, music, barber shop, colours, shopping and conversation – strada transformându-se pentru o seară într-un party venue insolit. Pregătește-te deci… să fii luat prin surprindere! Good friends, good vibe!

 

Seara va fi antrenată de Dj Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar și electro, industrial, trecând prin alternative indie, dubstep ajungând până la house și techno.

 

Dress code-ul, Creative Classy, îți completează imaginea pentru o seară excelentă, alături de prieteni noi.

RSVP: https://www.facebook.com/events/1789637667932321/

Parteneri: Metaxa Honey / Bacardi / Evian / Beautik Haute Parfumerie / urban monkey / Silva / Bărboşii / Dear Barber Romania / The Victorian Rose /

Pentru informații suplimetare puteți contacta:

Raluca Huzum – contact@menscave.ro

0766.55.00.86

Oana Minca – pr@hotstepper.ro

0722.54.54.77

Cristian Sava – urbanhairdressers@gmail.com

0726.91.04.49

men's cave

Men’S Cave – Clothing Concept Store Haina Bărbatului… gândită pentru tine!

Ne gândim la nevoile bărbatului modern, în pas cu moda, care vrea să fie stylish, dar în același timp practic. Așadar, chiar noi am conceput piese vestimentare smart casual, în ediții limitate, ready to wear, care să poată fi purtate la diverse ocazii și în diferite momente ale zilei. Suntem aici ca să găsim soluțiile vestimentare perfecte și să transformăm fiecare apariție într-o demonstrație de încredere și de stil personal.

Puteti găsi mai multe idei de outfit-uri pe www.menscave.ro!

hotstepper.ro

hotstepper.ro

Pentru pasionatele de pantofi și latest trends în domeniu, Hotstepper este the place to be. Imediat ce intri în magazinul din centrul orașului vei fi iremediabil atras de designul urban, chic și contemporan. Fiecare pereche de pantofi Hotstepper spune o poveste despre imaginație, inspirație, feminitate, personalitate și creativitate. În această perioadă, în magazin pot fi găsite colecția de primăvară-vară, IMPULSE, un mix de piese îndrăznețe pentru zi sau pentru evenimente speciale, precum și colecția de pantofi pictați, HS Artist, un trademark Hotstpper. Piesele pot fi achiziționate și online, pe www.hotstepper.ro.

Urban Hairdressers

Urban Hairdressers

Un barber shop cum de mult așteptai în București, un loc exclusiv masculin, în care lucrăm împreună pentru un look modern și bărbătesc, Urban Hairdressers este spațiul ideal pentru bărbații urbani, activi, care pun accent pe aspectul lor și nu le este frică să își exprime personalitatea. Suntem în centrul orașului, cu accente industriale, ultracool și fresh. Te așteptăm mereu cu idei noi pentru părul sau barba ta și întotdeauna folosim produse de îngrijire create special pentru bărbați. Be a man, look like a man, be the urban man! – www.urbanhairdressers.ro

Use your Facebook account to comment:

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.