Marea întâlnire a costumului cu bicicleta: The Dandy Run, 21 Mai 2016

Share on Facebook37Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Ladies and gentlemen, S.T.U.P și Stil Masculin vă invită la prima ediție The Dandy Run, sâmbătă, 21 mai 2016, începând cu orele 14:00, la Berăria H, să pedalăm cu stil în centrul Bucureștiului, însoțiți de cele mai tari bicle și îmbrăcați în cele mai cool outfituri!

the dandy run stil masculin bicicleta

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicleta, dar nu una normală. Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume și fuste de cycling și pedalăm printre atracțiile iconice ale capitalei.

Începând cu orele 14:00, ne vom întâlni în parcarea Berăriei H, unde vom aduna toți participanții la paradă, urmând ca, la orele 15:00, să începem să pedalam spre centrul Bucureștiului cu atenție, pe pista de biciclete.

Traseul este următorul: Berăria H – Șoseaua Kiseleff – Arcul De Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Național(unde vom opri pentru 15-30 minute pentru a face o serie de fotografii și câteva filmări). Ne vom întoarce pe Calea Victoriei, iar la intersecția cu Bulevadrul Dacia, vom semnaliza la dreapta și vom merge către Atelier Pinion, unde, începând cu orele 16:30, vom încheia plimbarea cu desfășurarea unor evenimente artistice și o mică petrecere.

 

Evenimentul va fi prezentat de nimeni altcineva decât Cosmina Pasarin!

the essence of style the dandy run stil masculin bicicleta cosmina pasarin

Dress-code-ul este unul impedios necesar adecvat evenimentului: costume din stofă, pantaloni trei sferturi, papioane și berete, le încurajăm pe toate. Dați tot ce aveți mai bun pentru înaltele distincții care vor fi acordate pentru “Cel mai bine îmbrăcat domn”, cu premii din partea Nirolf / Men’S Cave – Clothing Concept Store / Boggi Milano / SmilesBags / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Wood Be Nice  și “Cea mai bine îmbrăcată doamnă”, cu premii din partea SmilesBags / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Wood Be Nice.

13221737_10153610322992338_4414913353869174322_n

Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, cămăși, fuste de cycling sau poate o capă sport, cravate sau eșarfe din mătase.

Ștergeți praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro! Vom da premiu pentru cea mai bună bicicletă vintage! Dacă bicicleta ta nu este tocmai una clasică, încearcă-ți talentul la competiția pentru cea mai original decorată bicicletă, cu premii din partea Boggi Milano / SmilesBags.

Nu uitați de deosebitul premiu pentru “Cea mai bună mustață” și ‘’Cea mai frumoasă barbă’’ cu premii din partea Dear Barber România / Boggi Milano / SmilesBags.

 

În cadrul evenimentului vom organiza o tombolă cu premii oferite de către partenerii nostri printre care: Men’S Cave – Clothing Concept Store / Dear Barber Romania / Boggi Milano / SmilesBags.

the essence of style the dandy run stil masculin bicicleta

Artele vizuale, după cum v-am obișnuit, sunt un must pentru evenimentele realizate de către S.T.U.P. Astfel, nici de această dată nu ne vom abate de la pattern, provocându-vă la o expoziție de calibru semnată Sebastian Moise.

“Geometria sacră a ciclismului” – În fotografii se regăsește obsesia mea pentru frumos și forme, în acest caz geometria extrem de simplă a bicicletei. Bicicletele fotografiate sunt, în mare parte, creații proprii.

 

Seara va fi încheiată de BICA, cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar și electro.

 

Bicicleta a suferit aceeași transformare ca și ceasul de mână. Ambele elemente sunt clasice și au avut un scop utilitar care s-a transformat în ceva decorativ. În trecut, ceasul era folosit pentru a indica timpul, iar bicicleta era folosită pentru deplasarea între două puncte. În prezent, cele două sunt folosite mai mult pe post de accesorii.

Dacă îți dorești o bicicletă specială o poți personaliza în orice mod dorești, deoarece posibilitățile sunt nenumărate. Ba chiar te poți asorta din punct de vedere cromatic cu bicicleta ta și îți recomandam să nu îți impui limite. Experimentează!

 

Pentru informații suplimetare contactați:

evenimente.stup@gmail.com

(+4) 0735 896 633 – Sava Ionuț Daniel

 

Parteneri: Jägermeister / TrueDrinks / Silva / Nirolf / Dear Barber Romania / Atelier Pinion / Beraria H / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Garajul Francez / Men’S Cave – Clothing Concept Store / urban monkey / Wood Be Nice / Boggi Milano / SmilesBags /

Use your Facebook account to comment:

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.