Alte 5 articole esențiale din garderoba unui bărbat

Share on Facebook62Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Într-un articol anterior am scris  despre 10 articole esențiale pe care orice bărbat ar trebui să le dețină cu scopul de a iniția începătorii  din domeniul vestimentar în construirea corectă a garderobei. Astăzi vom continua să discutăm despre acest subiect și să îl dezvoltăm, adăugând alte 5 articole pe care eu le consider esențiale în garderoba unui bărbat. 

Următoarele elemente vin în completare, încercând să fac o listă pentru cei care vor sa facă un upgrade garderobei cu piese clasice ce vor trece cu succes testul timpului.

  1. Paltonul de culoare neutră

Deși l-am scos cu greu din checklist-ul anterior, am considerat că trebuie să fie primul articol menționat aici. Personal aș opta pentru un palton bleumarin, gri sau crem.

La achiziționarea acestui articol trebuie să țineți cont de lungimea potrivită, dimensiune ce ar trebui să depășeașcă cu câțiva centimetri sacourile din garderoba voastră. În funcție de preferințe, puteți opta pentru un palton de tip overcoat, model ce în majoritatea cazurilor ajunge până la genunchi, sau pentru cel peacoat, acesta fiind ceva mai casual.

men style blog, overcoat, menswear, articole esentiale din garderoba unui barbat

sursa: uk.palzileri.com

  1. Costumul cu textură

Acest tip de costum este unul de sezon, și ma refer aici la materialul pe care îl veți alege și sezonul în care vreți să purtați costumul respectiv. Astfel, pentru sezonul rece puteți opta pentru un material de tip tweed, flanel sau raiat, in timp ce pentru vară puteți alege inul sau bumbacul. Așa cum am precizat și în articolul anterior, costumul este un articol foarte versatil deoarece îți oferă libertatea de a purta piesele individual, reușind să adaugi diversitate ținutelor tale.

the essence of style, textured suit, articole esentiale din garderoba unui barbat

sursa: iwishtocontinue.tumblr.com

  1. Pantofii maro Brogues

Aceștia vor fi pantofii pe care îi puteti purta cu încredere atât la un eveniment formal cât și la o ținută casual. Alegeți cu încredere nuanțe închise, dar versatile în același timp, precum burgundy, cognac sau oxblood.

menswear, pantofi maro brogues, articole esentiale din garderoba unui barbat, blog de stil

sursa: manolo.se

  1. Ceasul clasic

Alegerea acestuia poate fi dificilă luând în considerare diversitatea modelelor și tipul de ocazie pentru care este destinat un ceas. În cazul în care vă hotărâți să achizionați un prim ceas, vă sfătuiesc să vă îndreptați atenția spre unul clasic care să aibă o dimensiune proporțională cu mărimea încheieturii mâinii. În acest fel va fi potrivit pentru o ținută formală, dar și suficient de casual pentru ieșirile din weekend.

Negrul este dupa părerea mea cea mai bună opțiune și împreună cu un set de curele de culori diferite, vă puteți juca și obține un nou look în funcție de ținuta aleasă.

ceasul, articol esential din garderoba unui barbat, mens blog, menswear, mens style, sfaturi de stil

sursa: prestigetime.com

  1. Colecția de batiste de buzunar

Am discutat într-un articol anterior despre importanța detaliilor, batista de buzunar fiind un accesoriu care face cu siguranță diferența în fiecare ținută. Acestea au revenit în fortă pe prima scenă a modei în ultimii ani, fiind intens promovate de designeri precum Tom Ford, Domenico Vacca sau Valentino Garavani, precum și în cunoscutele seriale Mad Men și Boardwalk Empire.

Nu ar trebui să vă lipsească din garderobă cel puțin o batistă de culoare albă pe care o veți folosi la evenimentele formale, urmând ca restul batistelor să fie alese în funcție de preferințe și de cromatica articolelor pe care le aveți deja în garderobă.

accesorii, batiste de buzunar, articole esentiale din garderoba oricarui barbat, blog de stil, eleganta, cum sa te accesorizezi

sursa: crossigislandcoolife.tumblr.com

În opinia mea, acestea sunt următoarele 5 articole care vă vor ajuta la construirea garderobei.

Tu ce alte articole de bază ai mai adăuga in garderobă? Așteptăm părerile voastre la secțiunea de comentarii.

 

Use your Facebook account to comment:

One Response to Alte 5 articole esențiale din garderoba unui bărbat

  1. Pingback: 10 Obiceiuri ale Oamenilor cu Stil - The Essence of Style

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.