PRIN OCHII LOR feat. Kristina Zavarski

Share on Facebook56Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn1

“Bărbatul perfect nu există!”… Am auzit aceste cuvinte de foarte multe ori. Însă eu sunt de altă părere. Bărbatul perfect există și fiecare femeie are propria viziune despre cum ar trebuie să fie barbatul ideal din viața ei.

Sunt o persoană perfecționistă, întotdeauna atentă la detalii. Pentru mine contează foarte mult cum se comportă un bărbat, cum mă privește, cum mă ține de mână.. trebuie să aibă acel ”ceva” care să-mi atragă atenția.

Trebuie să fie un bărbat rafinat, inteligent, cu simțul umorului și în același timp atent, cu un caracter puternic. Din punct de vedere spiritual, aceste calități sunt esențiale la un bărbăt.

Însă, din perspectiva de fashion blogger și model, atrag atenția și la felul cum arată un bărbat și mai ales cum se îmbracă. Stilul vestimentar vorbeşte foarte mult despre bărbatul de lângă tine. Mi-am dat seama că primele lucruri care contează pentru mine sunt mâinile și pantofii.

Mâinile. Nu conteaza atât de mult forma mâinilor sau lungimea degetelor, ci cât de îngrijite sunt.

Pantofii. Pantofii, după părerea mea, sunt cartea de vizită a unui bărbat și spun multe despre el şi despre cât vrea să investească în imaginea personală. Contează foarte mult ca pantofii să fie de calitate, ținând cont că o pereche bună de pantofi de cele mai multe ori salvează întreaga ținută. De aceea, mai bine să ai mai puține perechi de pantofi în garderobă, dar acestea puține să fie de calitate!

Îmi plac bărbații care investesc în lucruri care permanent vor fi în vogă. De exemplu: un sacou în tonuri închise, blugii indigo, cămășile de un alb imaculat care imită inspirat forma corpului, un ceas scump…

Este foarte important ca îmbrăcămintea pe care o poartă un bărbat să fie adaptată siluetei lui. Nu există scuze pentru sacouri largi sau pantaloni imenși, pentru că, astfel, arăți teribil, chiar dacă ești îmbrăcat în „Brioni” sau „Zegna”.

Un alt aspect foarte important în stilul unui bărbat este să nu exagerezi. Bărbații trebuie, în viziunea mea, să fie adepții minimalismului, precum o etichetă de pe haina unui brand de înaltă calitate – un fond negru și o inscripție simplă, fără kitsch-uri.


kristina zavarski tom ford the essence of style stil masculin prin ochii lor barbatul perfect ideal fashion blogger

Ca și un exemplu de bărbat cu un stil impecabil, mereu chic și elegant, îl pot numi pe Tom Ford.  Tom îşi reprezintă cu succes brandul, dominând toate clasamantele bărbaților stilaţi din revistele de specialitate. Iar ținutele lui de seară sunt un adevărat simbol al eleganței.

kristina zavarski tom ford fashion blogger the essence of style stil masculin prin ochii lor barbatul perfect ideal

Nu este greu să fii un bărbat perfect din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere vestimentar. Acum sunt foarte multe site-uri dedicate stilului masculin, de unde te poţi inspira în alegerea unei ținute corecte și de bun gust. Stilul personal este, până la urmă, o formă majoră de comunicare și are nevoie de aceeași atenție pe care o acorzi carierei, studiilor sau relaţiilor tale.

Ai înceredere în stilul tău, fii galant cu femeia de lângă tine, fii mereu atent la detalii și sigur vei fi mai mult decât un bărbat perfect!

Kristina Zavarski

Fashion Blogger & Model la kristinazavarski.com

https://www.facebook.com/kristinazavarski

Use your Facebook account to comment:

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.