PRIN OCHII LOR feat. Laura T.

Share on Facebook72Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn4

N-am să vă vorbesc (doar) despre modă căci aceasta este importantă doar în măsura în care există substanță, conținut și încă ceva în plus care determină mai mult de un contact fugitiv cu ochii unei femei. Da, ne plac bărbații compleți și cred că, cel mai adesea, ne place povestea din spatele bărbatului pe care îl cunoaștem. Și de aici voi înceta să vorbesc la plural, pentru că nu mă simt o reprezentată a maselor, și voi vorbi despre mine: ce îmi place mie să văd la un bărbat, lucrurile care mă îndeamnă pe mine să-i port admirație și de ce nu, să am ceva de învățat de la el.

Dacă e sa fiu complet sinceră, nu-mi trebuiesc mai mult de câteva secunde ca să-mi dau seama dacă un bărbat este demn de atenția mea. Creierul, acest etern și fascinant organ, integrează cu o viteză de 418km/oră (dovedit științific), un evantai de senzații. Așa că, întâi de toate, fie că vreau sau nu să recunosc, observ un aspect fizic atragător: o pereche de ochi interesanți, un zâmbet, o construcție armonioasă și câteva detalii care țin de individualitatea unui om cum ar fi încheietura mâinii stângi sau arcul acela (al lui Cupidon, by the way) care se formează fix deasupra buzei de sus. Iar dacă tot suntem la capitolul imagine, trebuie să mărturisesc că îmi plac bărbații cu un stil negjijat-studiat, the jeans-tshirt-leather jacket kinda man, același care știe să poarte un costum și o țigară în colțul gurii fără să lase impresia că îl strânge cravata. Genul acela care e mereu pregătit să-și scoată aceeași jachetă și să mi-o pună pe umeri dacă îmi e frig, fără să mă atenționeze să nu i-o șifonez când ne așezăm noaptea pe nisip să vedem marea. Și mai am câteva lucruri care-mi plac: de exemplu eșarfele purtate de bărbați, șosetele colorate cu imaginație, batistele cu imprimeu jucăuș purtate la sacouri sobre, pantalonii negri de piele asortați unui pulover fin și oversized din cașmir, cămășile tip flannel pe nuanțe de roșu, cable knit-urile marinărești și ochelarii de soare bine aleși. Iar lista nu e exhaustivă. Căci cu doza potrivită de atitutidine, aproape orice piesă purtată poate deveni un item cool. Iar hainele își găsesc locul în imaginea cuiva doar în momentul în care devin extensia personalității, nicidecum invers.

tom cruise the essence of style laura tita despre barbati aspecte importante cum sunt priviti in ochii femeilor

Și pentru că am fost rugată să ofer repere vizuale preferințelor mele în materie de bărbați, aș vrea să « începem cu începutul ». Fiind interesată de estetic și frumos și în plus consumatoare de filme precoce, nu a trecut multă vreme până să-mi dau seama că « personajele » sunt mai interesante decât colegii mei de școală generală. M-am « îndrăgostit » prima oară de un personaj dintr-un film, iar obsesia m-a urmărit cu sârguință și în anii de după, așa că am reușit să văd Top Gun de cel puțin 10 ori. Trebuie să fi fost la mijloc combinația de profesie cool, jachetă de motociclist cu multe embleme, ochelarii Ray-Ban și zâmbetul lui Tom Cruise, aspectele care și-au pus amprenta asupra afinităților mele ulterioare când vine vorba de prezențe masculine.

micky rourke kim besinger the essence of style prin ochii lor laura tita despre barbati priviti prin ochii femeilor stil masculin

Depășind momentul însă rămânând în același registru, țin să amintesc un alt personaj cu farmec atemporal, greu de egalat în materie de stil și carismă: Mickey Rourke împersonându-l pe John Gray în 9 and 1/2 weeks. Domnul ridică la rang de perfecțiune costumul și trabucul, cărora le adaugă un topping generos de mister, masculinitate și imoralitate.

adam levine laura tita the essence of style prin ochii lor articol despre barbati din perspectiva femeii

louis garrel laura tita the essence of style stil masculin despre barbati priviti prin ochii femeilor

Iar dacă e să revenim la exemple concrete și reale, un bărbat actual al cărui stil îl admir este Adam Levine, căci pare și genul care nu-și ia prea în serios tona de sex-appeal cu care e înzestrat și cu care poți împărți o porție generoasă de râs. Louis Garrel pe de altă parte, mi se pare fascinant prin capacitatea de a transmite emoție pură cu fiecare cadru, prin însăși asimetria chipului său și măcinarea lăuntrică vizibilă. Emană inteligență, iar aceasta este, pentru mine, condiția primordială în mecanismul atracției.

ben dahlhaus laura tita the essence of style stil masculin despre barbati priviti prin ochii femeilor

Dacă ar fi să menționez încă un nume și m-aș îndrepta către sfera modei, ar fi acela al lui Ben Dahlhaus, model suedez ale cărui campanii au devenit virale și care a semnat de curând cu Diesel. O combinație de blond Jesus și Brad Pitt, Ben poartă cu nonșalanță cam orice, începând de la sweatpants până la cele mai elegante costume și reușește să creeze destulă vâlvă împărtășind cu miile sale de fani de pe rețelele de socializare…mai nimic. Despre Ben nu se știe nici cu ce agenție lucrează, nici pe unde l-ai putea întâlni și în nici un caz când a fost ultima oară la sală (aviz amatorilor de over-sharing). Încă o confirmare a faptului că doza potrivită de discreție și mister e cea mai potrivită strategie de PR.

Laura T.

Communications Consultant

&

Creative Mind la Alchimie Clothing

http://www.alchimieclothing.com/

Use your Facebook account to comment:

2 Responses to PRIN OCHII LOR feat. Laura T.

  1. Mihaella Popa says:

    Mi-a placut articolul.Se vede gustul si clasa.La mai multe!!!

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.