Sfaturi practice pentru o primăvară cu stil

Share on Facebook33Pin on Pinterest0Share on Tumblr0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn3

Odată cu venirea primăverii trebuie să ne bucurăm nu doar de gradele în plus de afară, ci şi de lejeritatea pe care o putem aplica ţinutelor de zi cu zi. Spun asta pentru că, personal, nu sunt un fan al anotimpului rece, în care fularul, mănuşile şi paltonul sunt prezente aproape întotdeauna în garderobă şi fac parte din majoritatea ţinutelor zilelor friguroase de iarnă.

Daca eşti preocupat de imaginea personală, următoarele sfaturi te vor ajuta să păşeşti cu dreptul în acest anotimp(din punct de vedere vestimentar, bineînţeles):

1. Începe-ţi primăvara cu o “curăţenie” în dressingul personal, pornind prin a renunţa la hainele care nu se mai pretează stilului tău sau la cele pe care le consideri învechite. Ai în vedere faptul că o măsură incorectă nu presupune renunţarea la articolul vestimentar respectiv. Totul se poate ajusta la un croitor experimentat, lucru pe care ţi-l recomand cu încredere. Vom vorbi în articolele următoare despre cum să îţi găseşti mărimea potrivită pentru fiecare piesă în parte. 
În acelaşi timp, te îndemn să faci o faptă bună şi să donezi hainele pe care nu le mai porţi persoanelor fără posibilităţi. Cu siguranţă se vor bucura şi vor aprecia gestul tău. Te vei simţi mai împăcat cu tine şi, pe lângă asta, vei câştiga spaţiu pentru noi adiţii în garderobă.

stylish wardrobe blog men

2. Un dressing ordonat şi organizat este una dintre cele mai accesibile metode care îţi facilitează accesul rapid în garderobă şi te inspiră în obţinerea unor ţinute reuşite. Organizează-ţi dressing-ul într-un mod care îţi va permite să ai la-ndemână toate articolele şi opţiunile disponibile, ideal sortate în ordinea cromaticii, a materialelor folosite sau în funcţie de anotimp.

3. Nu te hazarda la cumpărături, achiziţionând lucruri din impuls. Probabil toţi am trecut prin situaţia în care ne-am trezit cumpărând un articol care aparent ne-a plăcut deosebit de mult, dar pe care l-am văzut ca fiind inutil odată ajunşi acasă. Fă o listă cu articolele de care ai cu adevărat nevoie şi construieşte-ţi garderoba într-un mod inteligent, cumpărând lucruri versatile, uşor de folosit în combinaţie cu ceea ce deţii deja.

4. După cum am menţionat şi la punctul 1, fă tot posibilul să găseşti un croitor iscusit şi să construieşti o relaţie de lungă durată cu acesta. Chiar dacă ai slăbit sau te-ai îngrăşat, el îţi va aduce hainele la mărimea potrivită. Cu siguranţă investiţia în ajustări va fi cu mult mai mică decât cea făcută în scopul cumpărării unor haine noi. Pe lângă asta, ai în vedere faptul că o haină potrivită taliei tale este o haină care te va pune într-o lumină mult mai strălucitoare.

tailoring

5. Nu în ultimul rând, urmăreşte îndeaproape The Essence of Style, sursa de inspiraţie a gentleman-ului modern! Urmăreşte-ne pe Facebook şi Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi în materie de stil şi lifestyle!

Use your Facebook account to comment:

One Response to Sfaturi practice pentru o primăvară cu stil

  1. Pingback: Scurtă incursiune în evoluția stilului masculin – Partea II | The Essence of Style

Leave a Reply

Or
Please use your real name instead of you company name or keyword spam.